onsdag 17. mars 2010

TEFT forlate oss ..

Det har seg sånn at TEFT reise hjem i dag, te kalde Norge. Me har hatt det utrolig kjekt med dåkk TEFT og takk for at dåkk har holdt ut med oss :) God tur :)Tenkte me sko bare skriva inn någen av de mangfoldige gode kommentarer me har hatt i løpet av oppholdet våres:

Hjemmebesøk:
....: Off, det stinke her..
Vedkommende vi var på besøk hos: We can open up the window..
flaks at stinke hørres likt ut på engelsk

På klubbhuset
Vi sitter en gjeng i et klasserom på klubbhuset når en gutt på femten år kommer inn. .... sier: he is so cute!.. Forstår ittepå at hu har sagt det på engelsk..Noe som ble temmelig flaut

På matatoen:
..... skal fikse radioen på matatoen, kaver og ser ner og bryter ut et høyt og rungende: STRESS. Heile bilen ler, dette inkludert de afrikanske

På vei te jobb:
De påtrengende matatomennene kommer som vanlig bort for å snakke med oss hver morgen. ..... har fått nok og sier til Alex(han som fulgte oss): kan du sei ann ska dra seg vekk, få ann te å holda kjeft, ALEX seriøst.. Desverre forstår ikkje Alex norsk :)

Bestilling av pizza:
Bestemt oss for å bestille pizza med tynn bunn og ...... sier i telefonen: We want the pizza to have a thin butt.

Har hatt utroligt mange bra kommentarer med feil engelske ord, snakke norsk istedet for engelsk eller seie norske ord som en er heilt like på engelsk. FLAKS :) Men en latter forlenger livet !:)
Ungane på barnehjemmet og oss siste dagen me va der :)
Om me SAVNE de ja, det e sikkert og visst..- De dåkk savne, IngridThereseMarie


1 kommentarer:

Anonym sa...

Hei jenter
Nå går dagene fort til feriedagene
begynne. Håpe magene er i orden til da. Er du bedre i dag Marie?
Klem mammen på Syre.